دانشجوی جوان
دانشجوی ایرانی ، دانشجوی با بصیرت (دانش اگر در ثریا باشد ، مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت)(پیامبر گرامی اسلام(ص))

تلاوت آیاتی از سوره مبارکه حج توسط قاری بین المللی مهندس حامد شاکرنژاد در جوار خانه کعبه – آبان ۱۳۹۰

دانلود

وهابیت برای فرار از حقیقت و تاویلات آیات قرآن که خلافت وامامت مولا علی(ع)را ثابت میکند ادعا میکند که قرآن هیچ باطنی ندارد و فقط ظاهر آیات است ولی در این کلیپ مشاهده میفرمائید طبق فرموده رسول خدا و اعتراف و اعتقاد بزرگان اهل سنت قرآن هم ظاهر دارد و هم باطن و تنها رسول خدا و مولا علی بودند که علم تاویل و تفسیر داشتند و بقیه صحابه این علم را ازمولا علی آموختند.

دانلود

نام قاری
دانلود بر روی تصاویرکلیک کنید
تلاوت سوره ی انبیا آیات 101 تا 112 با صدای سید سعید
تلاوت سوره ی نازعات(15 تا 41) و سوره ی علق(1 تا 8) با صدای مصطفی اسماعیل
تلاوت سوره ی آل عمران آیات 102 تا 109 با صدای عبدالفتاح علی طاروطی
تلاوت سوره ی نساء آیات 69 تا 76 با صدای محمد محمود طبلاوی
تلاوت سوره ی بقره آیات 183 تا 186 با صدای راغب مصطفی غلوش
تلاوت سوره ی بقره آیات 197 تا 202 با صدای راغب مصطفی غلوش
تلاوت سوره ی اسراء آیات 110 تا11 با صدای استاد ابوالعینین شعیشع
تلاوت سوره ی علق آیات 1 تا 8 با صدای محمد اللیثی
تلاوت سوره احزاب با صدای شحات محمد انور
تلاوت سوره بقره با صدای شعبان عبدالعزیز صیاد
تلاوت سوره اسراء با صدای راغب مصطفی غلوش
تلاوت سوره های نور،ضحی و انشراح با صدای محمد اللیثی
تلاوت سوره آل عمران و قصارالسور با صدای محمدصدیق منشاوی
تلاوت سوره ی احزاب آیات 28 تا 34 با صدای احمد احمد نعینع
عبدالفتاح الطاروطي سورة إبراهيم    
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

واقعه کربلا به روایت مختارنامه

          

 قطعه ای از دعای عهد

بهشت ادیان           

                  

مهدی بیا (اللهم عجل لولیک الفرج)

شاید این جمعه بیاید شاید

من البين ياحسين

 

حضرت محمد (ص) در حديثي مشهور، از زن، عطر و نماز به عنوان سه محبوب دنيايي خويش ياد كرده اند. اين حديث رمزگونه براي عارفان نازك خيال دستمايه اي قرار مي گيرد تا تعابيري گوناگون بر اساس پسندها و سليقه هاي خود از آن عرضه نمايند. آنان در تاويل هاي خود از اين حديث، به انگيزه حب، علت آن و ترجيح يكي از محبوب ها بر ديگري اشاره كرده اند و علاوه بر اينها، آن را مستمسكي براي اظهار اشتياق و ميل به زن، همسرگزيني و... قرار داده اند.
در بررسي تاريخي نظرگاه هاي عارفان در مورد اين حديث‏، تحول ديدگاه آنان از تصوف زهدآميز و ترك تعلقات و بريدن از ماسوي اله از جمله زن تا عرفان عشق انگيز و مبتني بر محبت نسبت به همه مخلوقات و...، زن به عنوان مظهر جمال حق ديده مي شود.
اين نوشتار ضمن بيان نظرگاه هاي متفاوت و جالب عارفان در مورد اين حديث، به اين نتيجه مي رسد كه هر يك از اجزا سه گانه اين حديث، حضرت محمد (ص) را به حق نزديك مي ساخته و در واقع دلبستگي آن حضرت به زن، عطر و نماز همان دلبستگي به خداوند بوده است.

 

برای دانلود کامل مقاله کلیک کنید. 

 بهترين جلوه نيايش در نماز بروز نموده که ارتباط مستقيم و بي واسطه با خداوند است. نماز پيوندي بين خاک با افلاک مي باشد که سرشتي عرفاني دارد و شاعران و نويسندگان ديروز و امروز در بيان حکمت هاي آن نوعي از تجربه عرفاني را به نمايش نهاده اند. در اين مقاله نمونه هايي از اين تجربه قدسي را در گفته مختلف آورده و در ضمن آن جلوه هايي از وصال مشترک معنوي را با مايه هاي واحد نشان داده است. آنچه در کهن ترين متون عرفاني چون کشف المحجوب، مرصاد العباد و مصباح الهدايه آمده و در زبان ابن عربي و غزالي جاري گرديده در فحواي اشعار شاعران معاصر نيز آمده که نمونه هاي آن تقديم مي گردد.

برای دانلود کامل مقاله کلیک کنید.

 مقدمه: اين تحقيق با هدف تعيين رابطه بين اهميت دادن به نماز با جهت گيري مذهبي و سلامت روان در كاركنان دانشگاه و افراد غير شاغل در دانشگاه انجام شده است.
روش: جامعه آماري اين تحقيق كاركنان دانشگاه و افراد عادي غير شاغل در دانشگاه بود. 300 نفر (150 نفر از كاركنان دانشگاه و 150 نفر از افرادي كه در دانشگاه شاغل نبودند) به صورت فردي و در دسترس انتخاب و پرسشنامه هاي جهت گيري مذهبي آلپورت و سلامت عمومي گلدبرگ را تكميل كردند. داده هاي بدست آمده با استفاده از روشهاي آماري خي دو و آزمون
t مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت
.
نتايج: مقايسه نتايج بدست آمده بين نمونه مورد بررسي در كاركنان دانشگاه و افراد خارج از دانشگاه در رابطه با اهميت دادن به خواندن نماز، بيانگر وجود تفاوت معنادار (
P<0.01) بين آنها است. بعلاوه جهت گيري مذهبي در كاركنان دانشگاه بيشتر دروني ولي در افراد خارج از دانشگاه، بيشتر بيروني است. همچنين در كاركنان دانشگاه، نشانه هاي جسماني، اضطراب و بيخوابي، نارسايي در عملكرد اجتماعي و افسردگي كمتر و سلامت رواني بطور كلي بهتر از افراد خارج از دانشگاه است.
نتيجه گيري: با توجه به نقش نماز و جهت گيري مذهبي در سلامت روان، بنظر مي رسد مسوولين فرهنگي جامعه، به ويژه مسوولين فرهنگي دانشگاه، بايد به آن توجه ويژه نمايند و برنامه هاي خاصي در اين راستا پيش بيني كنند.

 

برای دانلود کامل مقاله کلیک کنید.

پيوندها
  • کیت اگزوز
  • زنون قوی
  • چراغ لیزری دوچرخه

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانشجوی جوان و آدرس javanac.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




Alternative content


javahermarket



آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 15
بازدید ماه : 220
بازدید کل : 114946
تعداد مطالب : 75
تعداد نظرات : 13
تعداد آنلاین : 1

javahermarket

سلام لطفا اطلاع رسانی کنید: قرآن بلاگ اولین سرویس حرفه ای وبلاگدهی قرآنی برپایه وردپرس و بدون تبلیغات شروع به کار کرد.لطفا برای ترویج قرآن و فرهنگ وبلاگنویسی ارزشی لینک یا بنر سایتو بزارید. و البته خودتون هم عضو بشین. قرآن بلاگ http://mqb.ir/ نمونه وبلاگهای حرفه ای در قرآن بلاگ http://pptdownload.mqb.ir/